Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Bubbles

Voetbal bubbels is een erg leuk spelletje die je alleen hier op voetbalspelletjes.com kunt spelen. Het spelletje lijkt erg veel op de populaire bubble shooter, maar dan natuurlijk in voetbal stijl. Je schiet steeds een bal af en probeert combinaties te maken van minstens 3 ballen met dezelfde kleur. Wanneer je dit doet verdwijnen de ballen van het speelveld en krijg je hier punten voor. Wanneer je 5 ballen achter elkaar afschiet zonder een combinatie te maken verlies je 1 kaart en komt er een rij ballen bij. Wanneer de ballen het hele scherm vullen ben je af. Ook wanneer je 5 kaarten verliest ben je af. Probeer dus zoveel mogelijk combinaties te maken en als je score hoog genoeg is kom jij misschien wel op de scorebord.


Copyright 2005 - 2021