Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Kickups

Kickups is een erg leuk hooghoud spelletje die je alleen op voetbalspelletjes.com kunt vinden. Het spelletje is erg gemakkelijk te spelen. Je hoeft slechts op de bal te klikken om deze in de lucht te houden. Als de bal eenmal in de lucht is moet je hem ook in de lucht houden. Het aantal keer dat je de bal hooghoudt kun je ten alle tijden op het scherm vinden. Wanneer de bal eenmaal de grond raakt begint de teller weer op 0. Is je score hoog genoeg dan kun je deze toevoegen aan de scorebord. Iedereen kan dan hier op deze pagina zien hoeveel punten jij hebt gehaald.


Copyright 2005 - 2021