Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Las Vacaciones des Raul

In dit leuke voetbal spel ga je vrije trappen nemen met Raul. Het is een erg simpel spelletje. In plaats van je op de bal te focussen ga je goed nadenken waar je Raul neerzet. Hoe verder je raul van de bal zet des te hard hij zal schieten. Ook kun je de richting van het schot bepalen door Raul meer naar rechts of links te plaatsen. Wanneer je scoort kun je door naar de volgende level. Lukt het niet dan krijg je nog een poging. In totaal mag je 10 keer missen voor je game over bent. Zorg er dus voor dat je alle 9 levels haalt voor je pogingen op zijn. Knal die bal erin en laat zien hoe het moet.


Copyright 2005 - 2021