Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Super Goals

Super goals is een erg grappig en simpel spelletje. In dit spel ga je een soort van vrije trappen nemen. Het spel ziet er erg ouderwets uit, maar dat is met opzet zo. Je krijgt steeds een pijl te zien die op en neer beweegt. Wanneer je denkt dat de pijl in de juiste richting staat klik je. Vervolgens neem je het schot vanzelf. Als de bal erin gaat krijg je 1 punt erbij en kun je door met je volgende vrije trap. Mis je de bal dan krijg je een kruisje linksboven op het scherm te zien. Mis je 5 keer achter elkaar dan ben je af. Wanneer je mist en vervolgens weer scoort verdwijnen de kruisjes weer van het scherm. Je verliest dus alleen als je 5 keer achter elkaar mist. Klinkt simpel toch?


Copyright 2005 - 2021