Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Super soccer Star

Super soccer star is een tof vrije trappen spel. Je gaat dus steeds vrije trappen nemen en probeert ze allemaal te scoren. Onderaan op het scherm krijg je 4 metertjes te zien. Elk metertje bepaalt een deel van het schot. Zo kies je eerst de richting van je schot. Vervolgens bepaal je ook de hoogte en daarna kun je nog een effect geven aan de bal. Wil je schieten zonder effect dan moet je zorgen dat het metertje in het midden stopt. Tenslotte bepaal je de kracht van je schot en dat is natuurlijk het belangrijkst. Scoor je de vrije trap dan kun je door naar de volgende, maar als je mist dan ben je af.


Copyright 2005 - 2021