Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Best Free Kicker

Best free kicker is een erg leuk vrije trap spelletje. In dit spel ga je dus vrije trappen nemen. De besturing gaat op een unieke wijze. Je krijgt steeds een halve cirkel te zien waarin de bal en een speler van je staat. Je plaatst de speler dan ergens in deze halve cirkel. Hoe verder je de speler van de bal plaatst des te harder je speler gaat schieten. Verder kun je ook de richting bepalen van het schot door de speler meer naar links of naar rechts te plaatsen. Kijk goed naar de windrichting en windkracht, want deze kunnen de richting van je schot veranderen.


Copyright 2005 - 2021