Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Penalty Shootout Junkies

Penalty shootout junkies is een erg leuk en simpel voetbal spelletje. In dit spel ga je om de beurt 5 penalty’s nemen. Je speelt het spelletje tegen de computer. Wanneer je een penalty moet nemen bepaal je eerst de richting van je schot. Vervolgens bepaal je de kracht en als ze beide goed zijn dan zul je scoren. Vervolgens gaat de computer een penalty nemen dus moet je naar het doel lopen. Je kunt gemakkelijk keepen door heen en weer te bewegen. Na 5 penalty’s wint degene die de meeste doelpunten heeft gemaakt. Dus hou ze allemaal tegen en scoor zo veel mogelijk.


Copyright 2005 - 2021