Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Last Touchdown

Last touchdown is een erg leuk en uniek rugby spelletje. In dit spelletje ga je rennen met een rugby, maar je rent niet op een speelveld. Je rent gewoon op straat en probeert allerlei obstakels te ontwijken. Dit kunnen simpele dingen zijn zoals bananen of prullenbakken. Je kunt deze ontwijken door over ze heen te springen of er onder door te duiken. Soms moet je bukken en springen tegelijk en dat kun je doen met de pijltjestoets naar rechts. Wanneer je geraakt wordt door een obstakel heb je 10 tellen om te herstellen. Je kunt aantonen dat je nog verder kunt door vaak en snel genoeg op de spatiebalk te drukken.


Copyright 2005 - 2021