Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Speed Back

Speed back is een erg leuk rugby spelletje. In dit spel ga je proberen om elke keer weer een touchdown te scoren. Dit doe je door met 1 mannetje te rennen. Je moet veel tegenstanders ontwijken om een touchdown te kunnen scoren. De tegenstanders rennen op je af en proberen je te tackelen zodat je geen touchdown kunt scoren. Je kunt ze ontwijken door goed naar rechts en links te blijven rennen. Wanneer je een touchdown scoort krijg je hier punten voor en kun je opnieuw beginnen. Lukt het de tegenstanders om je te tackelen dan verlies je een leven. Als je alle 3 levens verliest dan ben je af.


Copyright 2005 - 2021