Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Wk 2014

Wk 2014 is een erg leuk en nieuw voetbal spelletje. In dit spel ga je de Wereldkampioenschap van 2014 spelen. Voor je begint kies je natuurlijk een land waarmee je gaat spelen. Vervolgens kun je gelijk beginnen met de voorrondes. Je wordt in een poule met 3 andere landen gedeeld. De beste 2 uit elke poule gaan door naar de finales. Je neemt om de beurt penalty’s tegen de computer. Wanneer je mag schieten staat de computer op doel en andersom wanneer de computer de penalty neemt moet jij keepen. Het nemen van een penalty is makkelijk: Je bepaalt de richting van je schot, geeft je schot effect en tenslotte bepaal je nog de hoogte van je schot. Als je moet keepen hoef je alleen de juiste kant op te duiken. De beste uit 5 penalty’s wint de wedstrijd. Zorg er dus voor dat je zoveel mogelijk scoort. Ga jij de WK van 2014 winnen?


Copyright 2005 - 2021