Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

American football

In dit leuke spelletje ga je american football spelen. Je bestuurt 5 verschillende spelers tegelijk. Ze rennen allemaal vanzelf het veld over. Je moet ervoor zorgen dat je de football bij de andere kant van het veld krijgt. Echter komen er natuurlijk wel tegenstanders op je af. Deze proberen je te tackelen zodat ze de bal van je af kunnen pakken. Dit kun je voorkomen door de bal over te pasen naar 1 van je medespelers. Je kunt de tegenstanders dus niet zelf ontwijken, maar je kunt zorgen dat de bal in veiligheid blijft. Wanneer een tegenstander je tacklet terwijl je de bal nog hebt verlies je een leven. Als je alle 5 levens verliest dan ben je helemaal af en moet je opnieuw beginnen. Elke keer als je het einde van het veld bereikt ga je door naar de volgende level. Ze worden steeds moeilijker, omdat er meer tegenstanders op je afkomen. Zorg er dus voor dat je die bal goed over speelt.


Copyright 2005 - 2021