Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Field goal

Field goal is een erg leuk trap spelletje. Je gaat in dit spelletje vrije trappen nemen. Geen vrije trappen net als bij voetbal, maar vrije trappen van american football. Je gaat dus proberen om een rugby bal door de 2 hoge palen heen te schieten. Het spelletje bestaat uit erg veel levels dus je zult wel even bezig zijn. Om de bal te schieten hoef je simpelweg alleen met een pijl de richting te bepalen en vervolgens bepaal je de kracht van je schot door op het juiste moment te klikken. De ruimte tussen de palen waar de bal doorheen moet is verdeeld in 3 vlakken met de getallen 50, 100 en 200 erop. Wanneer je de bal dus door de vlak van 50 schiet krijg je 50 punten en zo ook voor de 100 en 200 vlakken. Lukt het niet om de bal tussen de palen door te schieten dan verlies je een leven. Als je 3 hebt gebruikt dan ben je af. De levels worden steeds moeilijker, omdat je vanuit verschillende hoeken en afstanden moet gaan schieten. Daarnaast komt er na de eerste 10 levels nog een element bij. Je gaat namelijk rekening moeten houden met de wind.


Copyright 2005 - 2021