Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Eekhoorn trappen

Eekhoorn trappen is een erg grappig voetbal spelletje. Je gaat in dit spelletje niet tegen een voetbal, maar een eekhoorn aantrappen. Je gaat ook meer rugby spelen dan echt voetbal. Je moet het eekhoorntje namelijk door de rugby palen heen schieten. Dit is moeilijker dan het klinkt, want je moet met veel rekening houden. Allereerst moet je kijken naar welke kant de wind waait. Dit kun je rechtsboven op het scherm zien. Verder moet je schieten wanneer de krachtbalk helemaal vol is anders schiet je niet hard genoeg om de eekhoorn hoog genoeg te krijgen. Daarnaast moet je ook rekening houden met de tijd. Je kunt rechtsonder op het scherm een blauwe balk zien leeglopen. Deze geeft aan hoeveel tijd je nog hebt. En alsof dat allemaal nog niet moeilijk genoeg is rent de eekhoorn heen en weer dus je moet daar ook nog rekening mee houden. Wanneer het je lukt om de eekhoorn door de palen heen te schieten kun je door naar de volgende level. De levels worden steeds moeilijker, omdat de afstand groter wordt. Je moet dus beter mikken en optimaal gebruik maken van je kracht.


Copyright 2005 - 2021