Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

FOG vrije trappen

In fog vrije trappen ga je zoals de titel al aangeeft vrije trappen nemen. Het is een erg leuk voetbal spel. Je kunt gelijk beginnen. Je staat een paar tiental meter van het goal af. Er staat ook een muurtje met tegenstanders tussen jou en het doel waar je rekening mee moet houden. Het nemen van een vrije trap gaat best makkelijk. Je bepaalt als eerst de kracht van je schot. Als je te zacht schiet zal het voor de keeper heel makkelijk zijn om je bal tegen te houden. Schiet je te hard dan kan je bal makkelijk over het doel heen gaan. Vervolgens ga je de richting van je schot bepalen. Je moet namelijk een goeie hoek kiezen zodat de keeper de bal niet makkelijk kan tegenhouden. Tenslotte kun je nog een effect aan je schot geven. Dit is handig wanneer je om muurtjes heen moet schieten. Als je scoort kun je door naar de volgende level. Scoor je niet dan krijg je nog een poging tot de bal er wel in gaat.


Copyright 2005 - 2021