Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Goal king

Goal king is een mooi voetbal spel. In goal king ga je vrije trappen nemen. Het nemen van vrije trappen is heel makkelijk in dit spelletje. Je hoeft alleen met een pijl de richting van je schot te bepalen. Je bepaalt de hoogte en de richting tegelijk. Vervolgens kun je de bal nog een effect geven door op het juiste moment los te laten. Je ziet onder je pijl namelijk een blokje bewegen van links naar rechts. Wanneer je deze dus laat stoppen op zijn meest rechter of linker punt dan geef je hem een maximale effect mee. Dit is handig als je om muurtjes heen wilt schieten. Je gaat elke vrije trap 10 keer nemen. Je kunt links op het scherm in de gaten houden hoe vaak je nog moet schieten. Rechts kun je zien hoeveel je er gescoort hebt. Dus gaat het jou lukken om alle ballen erin te krijgen?


Copyright 2005 - 2021