Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Goal wall shooting

In dit leuke voetbal spelletje ga je proberen om ballen door gaten in een muur te schieten. Je speelt het spelletje in levels. In elke level krijg je een opdracht. Zo moet je in de 1e level 6 goals maken in 1 minuut en 30 seconden. Het schieten gaat heel makkelijk, maar omdat je niet goed kunt richten is het toch best moeilijk. Je moet namelijk aangeven waar je de bal wilt raken en vervolgens bepaal je nog de kracht van je schot. Raak je de bal dus meer naar rechts dan zul je naar links schieten en andersom ook. Ook als je de bal meer beneden raakt zul je makkelijk hoog schieten. Er bevinden zich 3 gaten in de muur en het maakt niet uit door welke je heen schiet. Links op het scherm kun je in de gaten houden hoeveel tijd je nog over hebt. Als het je niet lukt om alles te scoren voordat de tijd om is moet je het opnieuw proberen. Lukt het wel dan kun je door naar de volgende level.


Copyright 2005 - 2021