Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Soccer sensation

Soccer sensation is een erg tof voetbal spelletje. In dit spelletje ga je in je eentje rennen met de bal. Je probeert de andere kant van het veld te bereiken zonder dat een tegenstander je blokt. Voor je begint krijg je een nog een korte tutorial over hoe het spelletje werkt. Je bestuurt je speler met de pijltjestoetsen. Je kunt naar rechts en links rennen, maar ook springen. Verder kun je ook een sliding maken. Dit is een hele belangrijke beweging, want de tegenstanders worden op een gegeven moment zo goed dat je ze niet simpel kunt ontwijken. Je moet dan op het juiste moment een sliding maken om zo onder hun poortje te glippen. In elke level kun je rechts een balk vinden die aangeeft hoever je nog moet. Als deze balk vol is heb je het gehaald. Word je geblokt voordat je bij het einde bent dan ben je af en moet je helemaal opnieuw beginnen. Dus gaat het jou lukken om steeds veilig aan de andere kant te komen?


Copyright 2005 - 2021