Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

South africa 2010

In dit leuke voetbal spel ga je de wereldkampioenschap van 2010 in zuid afrika na spelen. Voor je begint kun je een land kiezen waarmee je gaat spelen. Alle landen die hebben meegedaan aan het WK kun je terugvinden. Als je een land hebt gekozen krijg je te zien met welke andere landen je in de poule zit. Je kunt dan gelijk je eerste wedstrijd gaan spelen. De tegenstander heeft al 5 penalty’s genomen zonder dat je ze hebt gezien. De stand kan dus van 0-0 tot 0-5 zijn. Jij krijgt dan 5 pogingen om zoveel mogelijk te scoren. Het nemen van penalty’s is erg makkelijk. Je bepaalt eerst de richting van je schot en vervolgens kun je nog een effect meegeven. Tenslotte bepaal je nog de hoogte van je schot. Als je 1 doelpunt meer scoort dan de tegenstander dan heb je al gelijk gewonnen. Je kunt dan door naar de volgende wedstrijd. Scoor je na 5 pogingen nog steeds niet genoeg dan ben je af en moet je opnieuw beginnen.


Copyright 2005 - 2021