Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Super soccer

Super soccer is een erg grappig en leuk voetbal spelletje. In dit spel ga je 1 tegen 1 spelen met een enorm grote bal. Voor je begint kies je een speler voor jezelf en 1 voor je tegenstander. Je kunt dan gelijk beginnen aan je eerste wedstrijd. Beide spelers beginnen bij het middenhelft en wie het eerst bij de bal is mag gelijk doorspelen. Wanneer de tegenstander de bal heeft kun je deze afpakken door tegen de bal aan te rennen. Als jij zelf de bal hebt kun je met de bal rennen, maar je kunt hem ook voor je uit schieten. Zo kun je sneller rennen en behoud je een voorsprong op je tegenstander. Als je dichtbij het doel staat kun je schieten om te scoren. Als een speler een tegenstander maakt begint het spel weer bij het middenhelft. Voor elke doelpunt krijg je punten, maar de tegenstander natuurlijk ook als hij een doelpunt maakt. Wanneer de tijd om is wint degene met de meeste punten. Je kunt bovenaan op het scherm in de gaten houden hoeveel tijd je nog over hebt. Alle wedstrijden duren maar liefst 2 minuten dus scoor zoveel mogelijk.


Copyright 2005 - 2021