Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Swing soccer

Swing soccer is een erg tof en uniek voetbal spelletje. In dit spel ga je proberen te scoren terwijl je hangt aan een touw. Je bestuurt een kleine poppetje waarmee je kunt scoren. Het spelletje in verdeeld in allerlei leuke levels. De eerste paar levels zijn nog best makkelijk zodat je kunt oefenen, maar het duurt niet lang voor het al moeilijker wordt. Je kunt naar links en rechts zwaaien en probeert zo de bal een keiharde schop te geven richting het doel. Je kunt niet alleen naar links en recht, maar ook naar boven en beneden om zo precies achter de bal uit te komen. Alleen moet je wel oppassen dat je niet keihard botst tegen de muur. Je kunt dan een arm of been verliezen en als je te veel lichaamdsdelen verliest raak je een leven kwijt. Je moet dan weer opnieuw beginnen met de level. Pas wanneer je de bal in het doel hebt geschoten kun je door naar de volgende level. Er zijn erg veel levels dus je bent wel even bezig. Dus zwaai heen en weer en scoor die bal.


Copyright 2005 - 2021