Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Voetbal lanceren

In dit toffe spelletje ga je een voetbal lanceren. Je krijgt steeds een bal voor je en gaat proberen om deze zo ver mogelijk te trappen. Allereerst bepaal je de hoogte van je schot. Wanneer je te hoog schiet zul je veel afstand mislopen dus je moet niet te hoog richten. Richt je te laag dan zal de bal veel weerstand krijgen van het gras dus je wilt ook niet te laag schieten. Na de richting bepaal je nog de kracht van je schot. Je wilt natuurlijk zo hard mogelijk schieten om zo ver mogelijk te komen. Hoe verder je komt des te meer geld je krijgt. Rechtsboven op het scherm kun je in de gaten houden hoeveel geld je al hebt. Je kunt dan na het schieten langsgaan in de shop en allerlei upgrades kopen. Zo kun je betere schoenen kopen om harder te schieten, maar je kunt ook beter gras kopen voor minder weerstand en nog veel meer andere upgrades. Verder kun je nog gouden munten verzamelen door ze te raken met je bal. Als je er 100 hebt kun je een toffe upgrade vrijspelen.


Copyright 2005 - 2021