Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Elastisch voetbal

Elastisch voetbal is een erg grappig en leuk voetbal spelletje. In dit spel ga je 6 tegen 6 spelen. Het aparte in dit spel is dat je spelers stilstaan op 1 plek en niet kunnen bewegen. Je kunt de bal naar een andere speler pasen door je speler uit te rekken vandara de naam elastisch voetbal. Wanneer je te hard tikt zal de bal afkaatsen van je speler en ben je hem kwijt. Zodra je dicht genoeg bij het doel bent kun je proberen te scoren. Wanneer je een doelpunt maakt gaat de bal weer naar het middenhelft en krijgt de tegenstander de bal. Elke wedstrijd duurt maar liefst 3 minuten en degene met de meeste doelpunten aan het eind is natuurlijk de winnaar. Dus gaat het jou lukken om te winnen zonder dat je spelers kunnen bewegen? Speel nu elastisch voetbal en laat zien hoe goed jij bent.


Copyright 2005 - 2021