Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Euro free kick 2012

In dit toffe spelletje ga je vrije trappen nemen. Je speelt een kampioenschap dus voor je begint kun je een land kiezen. De landen zijn al verdeeld in poules dus je kunt gelijk zien tegen welke andere landen je moet. Als je hebt gekozen kun je gelijk beginnen met het nemen van vrije trappen. Een vrije trap nemen is erg simpel. Je bepaalt allereerst de richting van je schot dus ook de hoogte en vervolgens houd je de muis ingedrukt tot je hard genoeg schiet. Als je alles goed doet gaat de bal er zo in. Schiet je mis of te zacht zodat de keeper hem kan houden dan verspeel je een kans. Je mag in totaal 5 vrije trappen nemen voordat de tegenstander aan de beurt is. Je gaat dan 5 keer de bal proberen tegen te houden. Het keepen is erg simpel in dit spelletje. Je hoeft alleen de juiste richting te kiezen om de bal tegen te houden. Aan het einde van de wedstrijd wint degene met de meeste penalty’s. Als je nog in de voorrondes zit krijg je voor elke gewonnen wedstrijd 3 punten. Uiteindelijk gaan de winnaars van elke poule door naar de finales.


Copyright 2005 - 2021