Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Gullit up

In dit leuke spelletje ga je hooghouden. Tenminste dat ga je proberen. Het is een erg simpel spelletje, maar om lang te kunnen hooghouden moet je wel oefenen. Voor je begint kun je de instructies lezen, want er zijn extra punten te verdienen als je weet welke combinaties je moet maken. Wil je gelijk beginnen dan kan dat ook. Wanneer je precies staat waar de bal gaat vallen dan heb je een aantal opties. Je kunt klikken met je muis wanneer de bal bij je hoofd is. Je zult de bal dan in de lucht houden door te koppen. Je kunt ook klikken met je muis wanneer de bal bij je borst is. Je houdt de bal dan in de lucht met je borst. En tenslotte kun je ook niet klikken. De bal zal dan automatisch in de lucht worden gehouden met je voet. Rechtsboven op het scherm kun je zien welk lichaamsdeel je als laatst hebt gebruikt. Zo kun je dus weten welke combinaties je maakt. Je kunt bijvoorbeeld 3 keer koppen om extra punten te krijgen. 1 keer koppen, 1 keer borst en een laatste keer trappen met je voet is ook een combinatie.


Copyright 2005 - 2021