Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Kopballen

In dit toffe voetbal spelletje ga je proberen te scoren met kopballen. Voor je begint kies je of je met Real Madrid speelt of met Barcelona. Dat zijn de enige 2 teams waar je uit kunt kiezen. Je gaat de wedstrijden 3 tegen 3 spelen met 1 keeper, maar die kun je niet besturen. De andere 3 spelers kun je wel zelf besturen. Door zo hoog mogelijk te springen probeer je de bal richting het doel van de tegenstander te koppen. Wanneer de bal bij een andere speler van je terecht komt kun je met de A toets van speler wisselen. Als je een doelpunt maakt krijg je 1 punt en gaat de bal weer naar de tegenstander. Hetzelfde gebeurd als de tegenstander scoort bij jou. Je krijgt in totaal 90 seconden om zoveel mogelijk te scoren. De winnaar is natuurlijk degene met de meeste punten als de 90 seconden voorbij zijn. Een erg makkelijk, maar leuk spelletje dus. Scoor die ballen met je hoofd en laat zien dat je de beste bent.


Copyright 2005 - 2021