Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Kwart finales

In dit leuke spelletje ga je kwart finales spelen. Je speelt de voetbal wedstrijden met 4 tegen 4. Voor je begint kun je kiezen uit een paar bekende clubs. Zo heb je de keuze uit bijvoorbeeld Barcelona, Arsenal, Benfica en nog een paar anderen. Als je hebt gekozen kun je beginnen aan je eerste kwart finale. Je kunt alle spelers in je team zelf besturen behalve de keeper. De computer wisselt vanzelf naar de speler die dichtbij de bal staat. Als je de bal hebt kun je rennen, maar je kunt ook pasen naar een andere speler. Dit doe je met de X toets. Wanneer je dichtbij het doel staat kun je schieten met de Z toets. Gaat de bal erin dan krijg je een punt erbij en begint de tegenstander weer met de bal. Hetzelfde gebeurd als de tegenstander bij jou scoort. Elke wedstrijd duurt in dit spelletje maar liefst 3 minuten. Na 3 minuten wint degene met de meeste doelpunten natuurlijk. Verlies je dan moet je het helaas opnieuw proberen. Als je wint kun je door naar de halve finales.


Copyright 2005 - 2021