Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

One on one soccer

One on one soccer is een erg apart, maar leuk voetbal spelletje. In dit spel ga je zoals de titel al aangeeft 1 tegen 1 spelen. Het is een erg apart spelletje en je gaat wel voetballen, maar op een andere manier. Je speelt in een gesloten ruimte en mag als eerste een aftrap nemen. Vanaf dat moment zal de bal heen en weer gaan sneller dan je kunt bijhouden misschien. De bal kaatst tegen de muren en je kunt de bal schieten zodra deze bij je komt. Uiteindelijk stopt het pas als de bal in 1 van de doelen gaat. Scoor jij eerst dan krijg je een punt, maar scoort de tegenstander dan krijgt hij een punt. Zodra de tijd om is wint degene met de meeste punten natuurlijk. Je kunt onderaan op het scherm goed in de gaten houden hoeveel tijd je nog hebt. Het is dus een erg snel spelletje, maar zeker een leuk spel. Dus kan jij het bijhouden? Laat het zien en win de wedstrijden.


Copyright 2005 - 2021