Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Pinball voetbal

Pinball voetbal is een erg leuk spelletje. Het is een variant van het populaire pinball spelletje. Iedereen kent pinball natuurlijk wel. Het spelletje waarbij je probeert om het balletje zo lang mogelijk in het spel te houden. In dit spel ga je dat dan ook doen, maar dan met een voetbal. Je gaat proberen om zo veel mogelijk punten te scoren net als bij de echte pinball. Alleen kun je in dit spelletje ook nog scoren. Je hebt namelijk niet 2, maar 4 flippers. 2 onderaan het scherm net als bij pinball om het bal in het spel te houden. Achter die flippers zit jouw doel dus als de bal daarin komt krijgt de computer 1 punt. Verder heb je nog 2 flippers bovenaan en met deze kun jij scoren in het doel van de tegenstander. Het is dus een leuke combinatie van pinball en voetbal in 1. Dus gaat het jou lukken om zo veel mogelijk punten te scoren in dit toffe spel? Laat het zien en speel pinball voetbal nu.


Copyright 2005 - 2021