Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Rolling soccer

Rolling soccer is een leuk voetbal denk spelletje. In dit spelletje ga je geen voetbal wedstrijden spelen of vrije trappen nemen, maar ga je voetbal op een unieke wijze spelen. Je speelt het spelletje in verschillende levels. Natuurlijk begin je gewoon bij level 1. De andere levels zijn nog op slot dus je moet level voor level halen. In elke level krijg je een aantal blokken die je moet laten vallen. Door ze op de juiste plek te laten vallen maak je een pad waar de bal goed over kan rollen. Helemaal aan de rechterkant vind je een doel. Het is de bedoeling dat je de bal in het doel krijgt. Je kunt de bal echter niet duwen of bewegen. Hij moet dus na het vallen helemaal zelf het doel in rollen. Dit betekent dat je alles goed moet leggen zodat de bal nergens vast komt te zitten. Als dit is gelukt kun je door naar de volgende level. De levels worden steeds moeilijker, dus je moet goed nadenken. Er komen steeds meer voorwerpen bij, maar dat moet natuurlijk geen probleem zijn voor jou!


Copyright 2005 - 2021