Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Soccer pong

Soccer pong is een erg uniek en apart voetbal spelletje. In soccer pong ga je proberen om te scoren. Dit doe je wel op een hele aparte manier. De bal begint in het midden van een grote cirkel. Jij staat buiten deze cirkel en kunt alleen rondom deze cirkel bewegen. Je kunt dus niet de cirkel in lopen. Buiten de cirkel staat er ook een doel. Je gaat proberen om de bal in het doel te krijgen. Je moet dus snel rondom de cirkel heen rennen om de bal heen en weer te tikken. Dit blijf je doen tot je de bal het doel in schiet. Hoe langer je er over doet des te minder punten je krijgt. Het is dus belangrijk dat je snel scoort. Wanneer de bal langs je heen rolt verlies je een poging. Als je 3 pogingen verspeelt ben je af en moet je weer helemaal opnieuw beginnen. Het is dus een apart spelletje, maar wel een heel leuk spel. Ben jij behendig genoeg om de bal het doel in te schieten? Ren dan nu snel rondjes en probeer te scoren.


Copyright 2005 - 2021