Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Spin kicker

Spin kicker is een apart en tof voetbal spel. In dit spelletje ga 11 tegen 11 spelen. Er is wel iets aparts aan dit spelletje en dat is dat je spelers niet bewegen. Ze staan allemaal stil op 1 plek, maar je kunt wel overpasen. Wanneer je een bal naar een andere speler schiet kun je eerst draaien om goed te richten. Vervolgens kun je de kracht van je schot bepalen. Schiet je te zacht dan zal de bal misschien wel bij de tegenstander komen. Schiet je te hard dan kan je speler de bal misschien niet aannemen. Je moet dus precies goed overpasen totdat je bij het doel staat. Dan kun je de bal erin knallen en als je scoort krijg je 1 punt en begint de tegenstander weer met de bal. Elke wedstrijd duurt in dit spelletje 3 minuten. Na 3 minuten wint degene met de meeste doelpunten natuurlijk. Dus zorg ervoor dat je na 3 minuten zo veel mogelijk hebt gescoort. Speel spin kicker nu hieronder.


Copyright 2005 - 2021