Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Stickman soccer

Stickman soccer is een uniek en tof voetbal spelletje. In stickman soccer ga je geen voetbal wedstrijd spelen. Je gaat ook geen vrije trappen nemen, maar je gaat wel tegen een bal aan schieten. Je speelt stickman soccer in levels. Natuurlijk begin je bij level 1 en zo probeer je level voor level uit te spelen. Pas wanneer je een level hebt gehaald kun je door naar de volgende. Lukt het niet om een level te halen dan mag je het gewoon nog een keer proberen. Je kunt een level zo vaak proberen als je wilt. In elke level krijg je steeds een bal en probeer je de gouden sterren te raken. Pas wanneer je alle gouden sterren in een level hebt geraakt met je bal heb je de level gehaald. Je krijgt elke level wel een limiet aantal ballen. Heb je meer ballen nodig om de level te halen dan telt het niet en moet je het opnieuw proberen. Dus richt de ballen goed en gebruik precies genoeg kracht om de gouden sterren te raken.


Copyright 2005 - 2021