Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Vrouwen tegen mannen

In dit toffe voetbal spelletje ga je vrouwen tegen mannen spelen. Voor je begint kun je kiezen of je tegen de computer gaat spelen of tegen een vriendje naast je. Als je tegen de computer gaat spelen kun je nog een moeilijkheidsgraad kiezen. Je kunt kiezen uit beginner, semi pro en professional. Je kunt liever beginnen met iets makkelijks, want de computer is best goed. Tenslotte ga je nog kiezen voor welk team je speelt. Ga je voor de mannen spelen of voor de vrouwen. Zodra je alles hebt gekozen kun je gelijk beginnen aan je wedstrijd. Je speelt met 4 tegen 4 in dit spelletje. Het besturen van de spelers gaat erg makkelijk. Je hoeft niet zelf te wisselen van spelers, want dat doet de computer voor je. Deze wisselt naar de speler die het dichtst bij de bal staat. Je moet wel zelf pasen en schieten. Pasen naar een andere speler doe je met de N toets. Wil je schieten op doel dan gebruik je de M toets. Met de M toets kun je ook een sliding maken als de tegenstander de bal heeft.


Copyright 2005 - 2021