Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Addicta kicks

Addicta kicks is een erg tof vrije trap spelletje. Je gaat in dit spelletje dus vrije trappen nemen. Het nemen van een vrije trap is best makkelijk in dit spel. Je hoeft slechts een aantal stappen nemen om de bal richting het doel te schieten. Allereerst bepaal je de hoogte van je schot. Schiet je te hoog dan kan de bal over het doel heen gaan. Schiet je te laag dan is het makkelijk voor de keeper om de bal tegen te houden. Vervolgens ga je de richting van je schot bepalen. Je kunt een hoek uitkiezen of recht op het doel schieten. Als je een hoek uitkiest maak je het moeilijker voor de keeper om de bal tegen te houden. Tenslotte kun je nog een effect aan de bal geven. Hoe meer effect je geeft des te meer de bal gaat draaien. Dit maakt het extra moeilijk voor de keeper om de bal tegen te houden. Als je een vrije trap scoort kun je door naar de volgende. Mis je dan moet je het opnieuw blijven proberen, zo vaak als nodig is.


Copyright 2005 - 2021