Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Copa argentina

Copa argentina is een erg leuk voetbal spelletje. In dit spel ga je de kampioenschap van latijns-amerika na spelen. Voor je begint kies je een land waarmee je gaat spelen. De landen zijn al verdeeld in poules dus je kunt gelijk zien tegen welke andere landen je dan gaat spelen. Je begint eerst met de voorrondes. Als je vaak genoeg wint en genoeg punten hebt kun je door naar de finales. Tijdens elke wedstrijd krijg je te zien hoeveel de tegenstander heeft gescoord. Jij moet minstens 1 doelpunt meer scoren dan de tegenstander om door te kunnen. Het nemen van een vrije trap is erg makkelijk. Je kiest eerst waar je de bal wilt raken en vervolgens richt je ergens in het doel om te schieten. Je krijgt in elke wedstrijden 5 pogingen. Zodra je verliest in de finales ben je gelijk af. Je moet dan weer helemaal opnieuw beginnen. Dus gaat het jou lukken om kampioen te worden.


Copyright 2005 - 2021