Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Death penalty zombie

Death penalty zombie is een erg leuk en grappig voetbal spelletje. In dit spelletje ga je vrije trappen nemen, maar niet om te scoren. Je probeert de zombie keeper en verdediging uit te schakelen door de bal zo hard mogelijk tegen ze aan te schieten. Wanneer je de verdediging raakt zal deze een beetje leven verliezen. De verdediging blijft wel op je af lopen en probeert je te doden. Je moet de bal dus goed tegen ze aan schieten. Als je de verdediging hebt gedood is het tijd om de keeper te doden. Deze is veel sterker dan de verdediging dus je moet goed richten. Richt op het hoofd om de meeste schade aan te richten. Wanneer de keeper dichtbij genoeg is zal hij je gelijk doden dus pas op. Hoe meer zombies je doodt des te meer punten je krijgt. Dus hoelang kan jij het volhouden voordat de zombies je te pakken krijgen.


Copyright 2005 - 2021