Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Pinball voetbal 2

Iedereen kent pinball natuurlijk wel. Het is een enorm populair spelletje waarbij het de bedoeling is om een balletje zo lang mogelijk in het spel te houden. In pinball voetbal 2 ga je pinball spelen met in een leuke voetbal thema. Je gaat net als in pinball zoveel mogelijk punten proberen te scoren door met je flippers te bal naar boven te knallen. Hierdoor scoor je vanzelf punten, omdat het balletje overal tegen aankomt. Dat is nog niet alles, want in dit pinball spelletje kun je nog 1 ding extra. Je kunt namelijk echt scoren. Bovenaan het speelveld vind je een doel met 2 rode kleine flippers. Deze flippers proberen de bal tegen te houden en jij moet proberen te scoren. Wanneer je een doelpunt maakt krijg je extra punten en begin je met een nieuwe aftrap. Je kunt bovenaan op het scherm in de gaten houden hoeveel punten je hebt. Verder krijg je 3 ballen dus als ze alle 3 in de afgrond belanden ben je game over en kun je weer opnieuw beginnen.


Copyright 2005 - 2021