Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Surf up soccer

Surf up soccer is een erg uniek voetbal spelletje. In dit spel ga je niet echt voetballen of vrije trappen nemen. Het spel heeft wel een beetje met voetbal te maken. Je gaat namelijk ontwijken terwijl de verdediging probeert aan te vallen. En dit alles ga je op het water doen. Voor je begint kies je een land waarmee je gaat spelen. Je kiest dan ook gelijk een land uit voor de tegenstander. Daarna kun je gelijk beginnen. Je stapt op je surfbord en probeert alle tegenstanders te ontwijken. Deze komen in de tegengestelde richting aan surfen. Wanneer een tegenstander je raakt zul je vallen en ben je af. Je moet dan weer opnieuw beginnen. Hoe langer je op je surfbord blijft staan des te meer punten je krijgt. Je kunt het aantal punten bovenaan op het scherm in de gaten houden. Ook staat er hoeveel tegenstanders je al ontweken hebt. Je moet dus erg behendig zijn om niet gepakt te worden. Dus hoelang kan jij op je surfbord blijven staan?


Copyright 2005 - 2021