Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Voetbal bubbels schieten

Wie kent bubbels schieten nou niet? Het is een enorm populair puzzel spelletje waarbij je bubbels gaat afschieten om combinaties te maken. Dit ga je ook doen in voetbal bubbels schieten. Het spelletje is bijna hetzelfde als bubbels schieten, maar dan met een leuk voetbal thema. Je gaat het spelletje in levels spelen. In elke level krijg je een speelveld te zien met allemaal gekleurde ballen. Jij staat onderaan en krijgt steeds 1 bal toegespeelt die je gaat schieten. Je probeert combinaties te maken met ballen zodat ze van het speelveld verdwijnen. Wanneer je een bal schiet en deze een combinatie vormt van minimaal 3 ballen met dezelfde kleur dan verdwijnen deze. Hiervoor krijg je dan ook punten. Uiteindelijk probeer je alle ballen weg te spelen. Dit moet je wel doen voordat het speelveld helemaal naar beneden is gekomen. Om de paar seconden gaat het speelveld namelijk een rij naar beneden. Komen de ballen helemaal naar beneden omdat je niet snel genoeg speelt dan ben je af en moet je opnieuw beginnen. Verder wil je ook snel zijn, omdat je dan extra bonuspunten krijgt. Dus schiet die ballen en maak combinaties.


Copyright 2005 - 2021