Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Voetbal hooghouden 3

In dit leuke voetbal spelletje ga je hooghouden. Voetbal hooghouden 3 is alweer het 3e hooghoud spelletje op voetbalspelletjes.com. Ook in dit spel is de besturing weer erg simpel en kun je gelijk aan de slag met hooghouden. Je hoeft alleen op de bal te klikken om te bal hoog te houden. Dat klinkt wel makkelijk dan het is. Wanneer je de bal namelijk voor de 1e keer in de lucht trapt moet je erg snel zijn om de bal weer op te vangen. Je moet namelijk precies op de bal klikken om hem nog een trap te geven zodat de bal in de lucht blijft. Mis je de bal dan zal deze op de grond vallen en moet je weer opnieuw beginnen. Verder maakt het ook uit waar je de bal raakt. Raak je de bal namelijk helemaal links dan zal de bal naar rechts gaan. Het liefst raak je de bal dus in het midden zodat je gecontroleerd bezig blijft. Dus probeer de bal zolang mogelijk hoog te houden en zet een record neer!


Copyright 2005 - 2021