Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Hoektrappen nemen

Hoektrappen nemen is een erg leuk en apart voetbal spelletje. In hoektrappen nemen ga je dus alleen maar hoekschoppen nemen. Voor je begint kun je een land kiezen waarmee je gaat spelen. Je kunt uit erg veel verschillende landen kiezen waaronder Nederland. Als je hebt gekozen krijg je te zien tegen wie je eerst speelt. Je kunt dan aan je eerste wedstrijd beginnen. Zowel jij als je tegenstander krijgen allebei 3 hoekschoppen. Wanneer jij een hoekschop neemt gaat de tegenstander keepen. Je neemt de hoekschop zelf en met een andere speler probeer je met een volley te scoren. Gaat de bal erin dan krijg je 1 punt zo niet dan krijg je geen punten. Vervolgens neemt de tegenstander een hoekschop. Je staat in het doel en probeert de bal tegen te houden. Dat kun je doen met de pijltjestoetsen. Wanneer je de spatiebalk gebruikt kun je ook duiken naar de bal. Uiteindelijk wint het team met de meeste doelpunten. Zorg ervoor dat je alle wedstrijden wint om kampioen te worden.


Copyright 2005 - 2021