Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Midfield master

Midfield master is een erg leuk voetbal spelletje. Je gaat in dit spel op een aparte manier spelen. Je speelt geen voetbal wedstrijden en je neemt ook geen vrije trappen. Het enige wat je hoeft te doen is de bal goed aan de middenvelders te geven. Dit is iets moeilijker dan het klinkt, want er komt meer bij kijken. Wanneer je er klaar voor klik je rechts op Go. Je krijgt dan maximaal 5 seconden om de bal goed te pasen. In die 5 seconden krijg je een balk te zien waarin een pijl heen en weer gaat. Je richt de bal naar een speler en probeert de pijl te stoppen wanneer deze precies in het midden van de balk staat. Hoe dichter bij het midden des te beter je paas zal zijn. Schiet je de bal perfect naar je middenvelder dan zal deze met gemak kunnen scoren. Je krijgt dan 1 punt erbij en kunt door naar je volgende schot. In totaal neem je 5 van zulke schoten en probeer je ze allemaal te scoren. Het kan gebeuren dat de keeper de bal aanraakt en deze achter de lijn terecht komt. Je mag dan een corner nemen en deze neem je op dezelfde manier als een schot naar je middenvelder.


Copyright 2005 - 2021