Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

Voetbal hoofden 2014

Voetbal hoofden 2014 is alweer een nieuwe versie van de bekende voetbal hoofden spelletjes. Ook in dit spelletje bestuur je een speler met 1 voet en een enorm groot hoofd. Het spel speelt zich dit keer af in de Spaanse competitie. Je kunt dus voordat je begint een team uitkiezen om mee te spelen. Je kunt uit alle bekende teams kiezen zoals Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid en nog veel meer. Als je hebt gekozen kun je beginnen aan je eerste wedstrijd. Voor je begint kun je nog wel een speelveld kiezen. Je kunt namelijk obstakels toevoegen boven het veld. Dit maakt het spelletje iets leuker. Elke wedstrijd duurt 1 minuut en je probeert zo veel mogelijk te scoren in die minuut. Wanneer je scoort krijgt de tegenstander de bal en andersom natuurlijk ook. Win je een wedstrijd dan krijg je 3 punten erbij. Een gelijkspel is 1 punt waard en een verlies geen punten. Na elke wedstrijd kun je snel op de leaderboard kijken hoeveelste je staat in de competitie. Word jij dit seizoen kampioen in de Spaanse competitie?


Copyright 2005 - 2021