Voetbal Spelletjes spelen online

Op VoetbalSpelletjes.com hebben we voor jou de leukste voetbalspelletjes online gezet. Alle voetbalspelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer voetbalspelletjes met vrienden. Heb je een spelletje gevonden dat nog niet op de site staat? Laat het ons dan weten!

Voetbal Spelletjes.com: De leukste voetbal spelletjes bij elkaar! Hooghouden, voetbal bubbels, penalty schieten en nog veel meer. We wensen je veel plezier!

World cup penalties

World cup penalty's is een enorm tof penalty spelletje. In dit spel ga je in een snel tempo penalty's nemen. Je kunt ervoor kiezen om tegen de computer te spelen of tegen een vriendje naast je. Verder kun je ook nog oefenen. Wanneer je tegen de computer speelt ga je om de beurt penalty's nemen. Dit ga je in een snel tempo doen. Een penalty nemen is heel erg simpel in dit spel. Je kiest de richting en neemt het schot. Wanneer je scoort krijg je 1 punt erbij. De tegenstander is dan aan de beurt en jij gaat het doel in. Keepen is ook niet zo moeilijk. JE kunt naar linksonder, rechtsonder, linksboven of rechtsboven duiken. Met de S toets duik je linksboven, met de X toets duik je linksonder, met de D toets duik je rechtsboven en met de C toets duik je rechtsonder. Elke wedstrijd duurt 45 seconden en je probeert zoveel mogelijk te scoren en tegen te houden in deze 45 seconden. Verder mag je niet te veel tijd nemen om te schieten anders verlies je een beurt.


Copyright 2005 - 2021